0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Sleutel kwijt? Ook hier kan een slotenmaker mee helpen.

Wil jij graag een dagje uit, dan zijn er natuurlijk allerlei steden die je kunt bezoeken. Wil je nu niet zo heel ver rijden en woon je in het oosten, dan zijn steden zoals Deventer, Apeldoorn en ook Zwolle natuurlijk bij uitstek geschikt om voor een dagje te bezoeken. Omdat de reistijd doorgaans niet veel langer is dan een uur, kun je hier prima op een zondag rond de klok van 10.00 uur naar toe rijden om een dagje te gaan winkelen. Iets wat je natuurlijk in Amsterdam niet zo snel doet. Wanneer je oog is gevallen op een dagje Apeldoorn, dan is het natuurlijk wel zo leuk dat je hier ook het één en ander kunt ondernemen. Uiteraard is het afhankelijk van het weer, maar ook of je met of zonder kinderen bent. Om je een idee te geven welke mogelijkheden er allemaal zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

 

Een dagje Apenheul

 

Wie Apeldoorn zegt, zegt natuurlijk ook direct ‘de Apenheul’. Dit is één van Nederlands drukst bezocht parken en is geschikt voor zowel jong als oud. Het leuke aan dit park, is dat je hier allerlei verschillende soorten apen ziet en je bepaalde soorten ook nog eens van heel dichtbij kunt bewonderen. Er zijn er zelfs een aantal die gewoon loslopen. Uiteraard is het wel uitkijken geblazen, want voordat je het weet hebben ze je tas te pakken. Besluit jij om een dagje naar de Apenheul te gaan, dan is het verstandig om vooral je auto te laten checken. Je zit er namelijk niet op te wachten, wanneer je terugkomt van een gezellig middagje apenheul, je de slotenmaker Apeldoorn moet bellen omdat je auto niet wil starten. Meestal duurt het nog wel even voordat de slotenmaker Apeldoorn er daadwerkelijk is, alvorens hij voor je aan de slag kan. Dus wil jij voorkomen dat de slotenmaker Apeldoorn noodzakelijk is, om te kunnen vertrekken, laat dan eerst je auto checken.

 

Paleis het Loo

 

Niet ver van de Apenheul, ligt natuurlijk ook het prachtige paleis het Loo. Vanaf een afstandje kun je natuurlijk al het nodige zien, maar wil jij echt alles kunnen bewonderen, dan mag je hier zeker wel een paar uurtje voor uittrekken. De uitgestrekte natuur en prachtige stallen zijn een ware lust voor het oog. Niet voor niets is dit één van de drukst bezochte plaatsen van ons land. Dit is overigens prima te combineren met een dagje Apenheul, althans, wanneer je niet eerst hoeft te wachten op de slotenmaker Twello. Wellicht is het wel goed om dit over te slaan wanneer je kleine kinderen bij je hebt. De kans dat je dan een aantal uren langer in de apenheul loopt is dan overigens ook een stuk groter, dan wanneer je met alleen volwassenen bent.