Professioneel onderhoud aan uw aanlegsteiger

Of u nu een nieuwe wilt bouwen of uw huidige wilt vervangen. Voor beide gevallen is er een passende oplossing. Heeft u jaren geleden een prachtige aanlegsteiger laten bouwen en sindsdien uitvoerig gebruikt? Dan is die vast aan onderhoud toe. Het kan ook zijn dat u niet meer zeker bent of de constructie nog stevig genoeg is. Voor al het onderhoud aan uw aanlegsteiger, of de bouw van een gloednieuwe, zit u goed bij De Vries Werkendam B.V. Zij hebben jarenlange ervaring met bouwen rond het water. Daarbij denkt u aan sluizen, bruggen, damwanden en natuurlijk: aanlegsteigers. Het onderhoud hiervan is zeer belangrijk en laat u ook door deze expert uitvoeren. Op die manier geniet u zolang mogelijk van uw constructie.

Is uw bedrijf afhankelijk van de aanlegsteiger?

Op het water is meer dan genoeg te beleven. Zorg wel voor de juiste maatregelen. Werkt u met uw bedrijf op het water en kunt u niet zonder aanlegsteiger uw werkzaamheden normaal uitvoeren? Dan is het zeer belangrijk dat er tijdig en regelmatig onderhoud aan wordt verricht. Een specialist op het gebied van bouwen rond het water voor bedrijven is De Vries Werkendam B.V. Zij hebben decennialange ervaring met het maken van aanlegsteigers, bruggen, sluizen en kademuren. Maar na de installatie laten ze u niet in de steek, want zij voeren ook het nodige onderhoudswerk aan dergelijke constructies uit. Wilt u een nieuwe aanlegsteiger voor uw bedrijf of moet er iets gerepareerd worden? Ga in zee met deze specialist en laat uw bedrijf weer veilig op volle toeren draaien.

Een nieuwe aanwinst voor de stad aan het zoeken? Weleens gedacht aan een aanlegsteiger?

Waarom bruggen, sluizen, havens en aanlegsteigers van De Vries Werkendam B.V. een verstandige keuze zijn? Dit bedrijf vertelt het u graag. Bent u werkzaam bij de gemeente en zoekt u een nieuwe attractie die uw stad of dorp aantrekkelijker maakt én zorgt voor een nieuwe activiteit? Denk dan eens over het aanleggen van een nieuwe aanlegsteiger. Vele gemeenten gingen u voor. Ook al heeft u maar een beperkt aantal sloten, singels of rivieren, met een bootje varen door een prachtig dorp of een mooie stad werkt altijd voor vertier. De mensen komen op het water langs plekken die ze later vanaf het land bezoeken en zien uw dorp of stad vanuit een totaal ander perspectief. De Vries Werkendam B.V. is expert op het gebied van oever en staalconstructies, sluizen, bruggen en damkades. Laat u adviseren en realiseer een prachtig project in uw gemeente.

About