0rk.nl
Image default
Bedrijven

Opslagruimte Wijchen

Hebt u extra opslagruimte nodig in de omgeving van Wijchen en Boxtel, dan biedt Extra Box u adequate mogelijkheden hiervoor. 

Opslagruimte Boxtel & Wijchen

Of u nu zakelijke klant bent, of particulier: bij Extra Box kunt u altijd terecht voor uw opslagruimte; flexibiliteit & veiligheid van uw goederen staan hierbij voorop. Zo kunt u al een tijdelijke opslagruimte huren van slechts 1 kubieke meter! Tijdelijke opslag is in een handomdraai geregeld, wanneer u bijvoorbeeld midden in een verhuizing zit. 

Hebt u zakelijke goederen op te slaan, zowel tijdelijk als langdurig, denk hierbij aan uw archief of goederen bijvoorbeeld, dan biedt Extra Box u altijd de beste omstandigheden voor uw producten. Alle opgeslagen goederen zijn automatisch gratis verzekerd tot een bedrag van 5000 euro. Daarnaast worden uw goederen beveiligd en in goede ruimtes opgeslagen, waarvan u de sleutel ontvangt. 

Extra Box biedt meer dan alleen opslagruimte, ook aan het transport van uw goederen is gedacht, zo kunt u gratis gebruik maken van een verhuisbus en zijn er steekkarren e.d. aanwezig. 

Kortom, zoekt u opslagruimte in de omgeving van Boxtel en Wijchen, bezoek dan direct de website van Extra Box: snel geregeld en tegen scherpe tarieven. 

http://www.extrabox.nl/