Online werkplek

Grootste voordeel van een online werkplek is dat je altijd en overal kunt werken. Dat je altijd en overal toegang hebt tot je eigen bureaublad. Een digitale werkplek maakt flexwerken nog veel eenvoudiger. Bijkomend voordeel is dat je door het creëren van een digitale werkplek heel behoorlijk kunt besparen op de ICT-kosten.

De oplossing voor elke werknemer

Een digitale werkplek maakt harde schijven overbodig, want met een digitale werkplek ben je slechts een internetverbinding nodig. En dus hoef je ook al geen dure software licenties meer aan te schaffen, kan er bezuinigd worden op ondersteunend IT-personeel en blijf je gevrijwaard van allerlei grote investeringen. Een digitale werkplek is dé oplossing voor elke werknemer.

Veilig in de Cloud

De digitale werkplek is veilig, want al je gegevens worden veilig in de Cloud bewaard. Dus ook als je computer vastloopt, maak je dan over je bestanden geen zorgen. Door te werken met een online werkplek is ook een gebrek aan opslagruimte verleden tijd. De beschikbare servers krijg jij echt niet vol. De digitale werkplek is schaalbaar en flexibel, is snel uit te breiden en vaak simpel per maand opzegbaar. Ook met de digitale werkplek maak je gewoon gebruik van de jou bekende software en je kunt kiezen voor verschillende Cloud platforms: shared Cloud, hybrid Cloud of private Cloud.

About