0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Numatic: de meest gebruiksvriendelijke stofzuiger

Vrolijk stofzuigen

Het huishouden doen is over het algemeen niet iemands grootste hobby, maar de Numatic stofzuigers maken het leven (en de bijkomende huishoudelijke klusjes) een stuk aangenamer. En soms ook een stuk vrolijker! De bekendste stofzuigers van Numatic zijn namelijk de Henry & Hetty. Veel mensen herkennen deze stofzuigers als de stofzuiger met een speels gezichtje, ze hebben namelijk blije ogen en een lief glimlachje. De Henry & Hetty stofzuigers van Numatic zijn een gezellige aanwinst voor elk huishouden, en inmiddels door veel mensen in het hart gesloten. Door hun uitstraling zijn ook kinderen gek op Henry & Hetty.

Numatis is trots op het feit dat de Consumentenbond onlangs in haar merkenonderzoek concludeerde dat Numatic de meeste zeer tevreden stofzuigereigenaars te hebben.

Henry & Hetty zijn gemaakt van de beste Numatic Stofzuiger onderdelen die er zijn. Om die reden worden de Numatic apparaten ook met regelmaat door professionele schoonmaakbedrijven gebruikt. Daarbij hebben Henry & Hetty een groot bereik, een probleemloos oprolsysteem, een reusachtige inhoud en een on-board accessoire opslag, waarin allerlei extra Numatic Stofzuiger onderdelen kunnen worden opgeborgen. Zo raak je niets kwijt!

De Henry & Hetty komen in verschillende uitvoeringen en al deze uitvoeringen delen dezelfde kernwaarden. De Numatic Stofzuiger onderdelen zijn allen duurzaam, innovatief, betrouwbaar en voordelig. Daarnaast zijn bijna alle Numatic Stofzuiger onderdelen ook makkelijk los van elkaar te bestellen, wat handig is in het geval iets toch zoek mocht raken. Daarmee kan de levensduur van een Numatic stofzuiger aanzienlijk worden verlengd. Klanten hebben aangegeven dat dit een serieus voordeel is ten opzichte van andere stofzuigers. Ook zijn de losse onderdelen gebruiksvriendelijk en makkelijk te vervangen.

Naast een schoon huis, hecht Numatic ook waarde aan een mooie en gezondere wereld. Zij draagt daar dan ook graag aan bij. Het recente 10-jarige jubileum van roze stofzuiger Hetty heeft Numatic groots gevierd met een mooie actie voor Pink Ribbon, een organisatie die borstkankeronderzoek financiert. Voor elke verkocht Hetty stofzuiger heeft Numatic EUR 10,- aan Pink Ribbon gedoneerd.

Een maatje kleiner

Ook belangrijk om te weten is dat er een kleine Henry & Hetty variant op de markt is: de Mini Henry & Hetty Stofzuiger. Daarmee kan je niet alleen de vloer, maar ook gemakkelijk je bureau, het aanrecht of bijvoorbeeld je toetsenbord mee schoonmaken. Ook voor de Mini Henry & Hetty geldt dat aanvullende of vervangende Numatic Stofzuiger onderdelen makkelijk los verkrijgbaar zijn, en voorts makkelijk verwisselbaar zijn.

Kortom, een Numatic stofzuiger kent een hoop voordelen en is een heuse aanwinst voor elk huishouden.