0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe vloer uitzoeken

Ik moet voor in mijn nieuwe huis een vloer uitzoeken. Nu is alleen de vraag nog wat voor vloer ik in mijn huis moet leggen. Ik denk dat ik in de slaapkamers een vloerbedekking neer leg maar ik wil beneden toch wel lamelparket of iets dergelijks. Lamelparket kan je namelijk gebruiken als vloer als je een vloerverwarming wilt aansluiten en dat was eerlijk gezegd wel mijn bedoeling. Dan is het nog de keuze of ik budget lamelparket wil of duo/multiplankt? Dat heeft namelijk met de kwaliteit te maken. Laatst genoemde is de beste kwaliteit maar daar betaal je natuurlijk wel meer voor. Wil je weten bij welk bedrijf ik mijn vloer gekocht heb? Lees dan verder in dit blogje.

Op zoek naar het juiste bedrijf

Ik ben nu op zoek naar het bedrijf die mij kan helpen de juiste vloer te kunnen verkopen. Ik kwam al vrij snel bij Bax Houthandel toen ik op Google zocht dus heb meteen contact gezocht met hen om te vragen wat nou de beste optie vloer is. Het maakte hen op zich niet uit het was gewoon puur het idee wat ik wilde. Ze stelden wel een heleboel voor en dachten echt met me mee. Zo ben ik toch tot de conclusie gekomen en heeft Bax Houthandel mij kunnen helpen.

Lamelparket van Bax Houthandel

Bax Houthandel heeft mij geholpen met de juiste vloer uit te kiezen en daar ben ik erg blij mee. Door deze vloer soort kan ik eindelijk een vloerverwarming aanleggen en hoeven wij beneden niet met koude voeten te lopen. Op de bovenverdieping zijn we ook al uitgekomen en die vloer halen we ook bij dit zelfde bedrijf. We willen het bedrijf hartelijk bedanken en we zulen het zeker iedereen aanraden! Mocht je nou nog vragen hebben over eventuele prijzen etc. Stuur mij dan een berichtje.

Of kijk voor meer informatie op http://www.baxhouthandel.com/lamelparket/