0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Lekkage plafond opsporen met lekdetectie

Dus u heeft een lekkage aan uw plafond? Dat is niet goed! U moet zo snel mogelijk uitzoeken wat de oorzaak is, want als u dat niet doet, kan er nog meer schade ontstaan. Verschijnen er kringen op plaatsen waar dat niet zou moeten? Bel dan meteen Lekdetectie Totaal en zij zullen u helpen repareren wat er gerepareerd moet worden, zodat er geen water in andere delen van het huis komt of een bestaand probleem met schimmel verergert door een te vochtige omgeving.

Lekkage opsporen met professionele lekdetectie

Het plafond is vaak de eerste plaats waar het water naartoe gaat als het regent. Dit kan leiden tot lekken en verkleurde kringen op uw muren als u deze problemen niet snel genoeg aanpakt!

Een veel voorkomende oorzaak voor lekkende plafonds zijn slechte afvoeren of leidingen, die misschien niet zichtbaar zijn, maar toch van tijd tot tijd zullen doorsijpelen.

Een plafond lekkage in uw woning kan moeilijk te vinden zijn, maar gelukkig voor u is het niet onmogelijk! Als er bijvoorbeeld een lek is vanuit het dak, kan het eruit zien als een cirkel bovenop en rond de plaats waar water of andere materialen zich verzamelen. De boosdoener kan ook ergens anders vandaan komen, dus verlies de hoop niet, ook al lijkt het vinden van dit soort problemen op het eerste gezicht ontmoedigend.

Lekdetectie en verzekering

Als u water uit het plafond heeft zien komen, kunt u dit het beste door een vakman laten repareren. De oorzaak van uw lekkage is moeilijk zelf te vinden. Het is beter als u deze klus aan ons overlaat, omdat wij foto’s kunnen maken die u kunnen helpen bij eventuele toekomstige claims voor de verzekering.

Hoe langer u wacht met een lekkage plafond opsporen, hoe duurder het zal zijn. Laat uw plafond lekkage niet onbehandeld! Een snel bezoek van ons deskundig team bij Lekdetectie Totaal kan u honderden of duizenden euro’s besparen door precies vast te stellen waar dit vervelende waterprobleem ligt.