0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Kunstgras kan ook binnen gebruikt worden

Wilt u het binnenshuis gezellig maken? Ook dit kan met kunstgras! Omdat het kunstgras van Kunstgrasgigant brandvertragend is, kunt u het ook binnen gebruiken. Laat het weer het bijvoorbeeld niet toe om buiten in de tuin te spelen, dan biedt kunstgras voor binnen dé oplossing! Wist u dat het kunstgras ook zeer geschikt is voor beurzen, evenementen, horecagelegenheden en winkels? Zo creëert u een bijzondere omgeving in uw onderneming of op een evenement. Heeft u kunstgras gekocht? Dan ontvangt u 10 jaar garantie op UV-bestendigheid en het loslaten van vezels. Oftewel, u ontvangt altijd een hoogwaardig product.

Kunstgras kopen en laten leggen? Kies uit vier pakketten

Bent u niet zo handig en zou u het leggen van kunstgras daarom graag uitbesteden? De Kunstgrasgigant helpt u ook graag bij het leggen van het kunstgras. Hier zijn namelijk diverse gespecialiseerde vakmensen in dienst die al uw tuinwensen in een handomdraai realiseren. Weet u wat voor kunstgras u wilt kopen? Dan kiest u uit vier verschillende pakketten. Heeft u moeite met kiezen? Vraag een proefstukje aan! Kiest u ervoor om het kunstgras op een verharde ondergrond te installeren of wilt u het ook egaliseren of laten aanbrengen op zand? De prijzen worden per vierkante meter weergegeven. Welk pakket u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een oogverblindend resultaat. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging.

Kunstgras kopen en zelf aanleggen

Heeft u mooi kunstgras gevonden bij de Kunstgrasgigant? U kunt het dan zelf leggen, maar ook laten leggen door een van de vakmannen van de specialist. Kiest u voor de laatste optie? Lees dan de volgende tips eens door en creëer een strak resultaat. Allereerst is het belangrijk dat de ondergrond stabiel en vlak is. Stap 2 bestaat uit het uitsnijden van het kunstgras. Snijd altijd aan de onderkant om beschadigingen aan de vezels te voorkomen. Heeft u het kunstgras op maat gemaakt? Dan is het tijd om het kunstgras op de juiste plek te leggen en te verlijmen. Snijd het gras zo dicht mogelijk langs de vezel af en leg het circa 2 mm van elkaar vandaan. Zorg er altijd voor dat de druk gelijkmatig verdeeld is en de naad goed vastzit. Borstel het kunstgras dat u wilt kopen op met een harde bezem voor de finishing touch.

Related posts

De juiste lijm voor jouw klus kiezen

Zoekt u een houten vloer en woont u in de regio Den Bosch?

Een verticale tuin voor elk oppervlak, maak je eigen eetbare tuin