Koop uw sport beha en pas deze van tevoren door middel van speciale pasmodellen!

Een sportbh kopen is een nauwkeurige klus. Een sport beha biedt namelijk alleen de juiste ondersteuning wanneer deze goed passend is. Omdat maten vaak variëren per merk of zelfs per model bh, kan het lastig zijn om de juiste maat in te schatten. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de vrouwen de verkeerde maat bh draagt. Daar hebben ze bij Q-LINN een oplossing voor gevonden. Wanneer u bij hen een sport beha bestelt, sturen ze u een set met pasmodellen toe. Hiermee sturen ze de maat die u bestelde, met daarbij nog 4 andere maten, namelijk: een cup kleiner, een cup groter, een omtrek kleiner en een omtrek groter. Heeft u na het passen de juiste maat gevonden, dan kunt u de overige bh’s gratis terugsturen. Hierdoor kunt u rekenen op de juiste pasvorm en dus maximale ondersteuning met een beha van Q-LINN.

Kies voor kwaliteit wanneer u een sportbh gaat kopen

Sportende vrouwen weten hoe vervelend het is om met een slechte sport beha te sporten. Het is daarom ook aan te raden om een kwalitatieve en goede sportbh te kopen. Deze geeft namelijk goede ondersteuning en comfort. Door bij het kopen van uw sportbh te kiezen voor een goed merk, weet u zeker dat u een item koop dat van voldoende kwaliteit is. Zo zijn de sportbh’s van Q-LINN aan te raden. Elke sport beha van dat merk biedt maximale ondersteuning en comfort bij het sporten. Hierbij zijn de bh’s volledig ademend en vocht-transporterend. Dit zorgt ervoor dat de stof snel opdroogt en dat de bh niet gaat schuren.

Bestel uw sport beha online of koop hem in de winkel

Uw leven lijkt af en toe aan u voorbij te gaan. U werkt, sport en wilt uw sociale leven op pijl houden. Voordat u het weet is de week weer gevuld. Het kan daarom voorkomen dat u eigenlijk al een tijdje een nieuwe sport beha nodig heeft, maar niet de tijd heeft om hiervoor naar de winkel te gaan. Geen probleem bij Q-LINN. Bij dit merk kunt u namelijk een sportbh aanschaffen in een webshop. Ze sturen u zelfs een set met pasmodellen toe, zodat u zeker weet dat u de juiste maat sportbh koopt. Toch liever in de winkel passen? Ook dat kan. U vindt sportbh’s van dit merk namelijk ook terug in diverse winkels.

About