Kies voor een ervaren en professioneel bedrijf als je een GPS spel wilt organiseren

Je bent van plan om een bedrijfs- of groepsuitje te organiseren. Je wilt wel dat het tot in de puntjes wordt georganiseerd. Daarom is het verstandig om een professioneel bedrijf in te schakelen. Kies voor een bedrijf die de juiste ervaring heeft en een activiteit op maat voor je samenstelt. Wave Citygames heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van fantastische uitjes door heel Europa. Ze zijn authentiek, eerlijk en hebben oprechte interesse in jou, je ondernemen, je medewerkers en je klanten! Wil je een GPS spel laten organiseren? Dan moet je bij Wave Citygames zijn. Ook bij vragen of advies staan ze je graag te woord.

Ga de uitdaging aan tijdens GPS spel ‘City Challenge’

Tijdens een uitje wil je creatief bezig zijn met je teamgenoten en een nieuwe stad leren kennen. Dit doe je met een modern communicatief en op maat gemaakt spel van een specialist. Wave Citygames is gespecialiseerd in het organiseren van spannende en uitdagende citygames waarbij je aan de slag gaat met een GPS spel. De City Challenge bestaat uit vier onderdelen, waaronder multiple choice vragen, foto-opdrachten, video-opdrachten en uitdagingsspelletjes. Verdien de hoogste score en zorg dat je bij het winnende team hoort! De combinatie van internet en GPS in de app op je smartphone zorgen ervoor dat je pas nieuwe informatie ontvangt als je daadwerkelijk bent aangekomen op de locatie, waardoor het enorm realistisch wordt.

Ga voor een spannend GPS spel tijdens het groepsuitje

Jij bent deze keer aangewezen om een groepsuitje te organiseren. Toch is het elke keer weer lastig om wat te verzinnen. Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!

About