Kies uw favoriete arrangement als u gaat fietsen in de Biesbosch

Bent u het allerliefst in de natuur en nog liever met de mensen waarvan u houdt om u heen? Ga dan eens fietsen in de Biesbosch. Er zijn verschillende manieren om het park te verkennen, maar het mooiste blijft toch fietsen in de Biesbosch. Bij Het Bolle Bevertje worden fietsen verhuurd en kunt u daarnaast genieten van bijvoorbeeld een lekker diner, koffie of lunch. Zo hoeft u niet uw eigen fietsen mee te nemen, dit mag overigens wel natuurlijk, en geniet u daarna van heerlijk eten op een plek met mooi uitzicht over het park. Dit verhuurbedrijf is gespecialiseerd in grote groepen en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Fietsen in de Biesbosch? Dit is uw begin- en eindpunt!

Op zoek naar een uniek dagje weg? Ontdek de Biesbosch dan eens op de fiets. Als u kiest voor deze unieke ervaring, leert u een van de mooiste stukken natuur van ons land kennen. Er zijn vele soorten fietsen beschikbaar, dus of u nu gaat mountainbiken of lekker rustig wilt fietsen op een elektrische fiets, het kan allemaal. Daarbuiten is er op het terrein ook kano- en bootverhuur en kunt u verschillende arrangementen boeken. Waar wacht u nog op en ga lekker naar buiten! Kom de Biesbosch verkennen en sluit af met heerlijke koffie, lunch, borrel of diner.

Mis deze rustplek niet tijdens uw dag fietsen in de Biesbosch

Er komen elk jaar duizenden mensen op af: de Biesbosch. En wat is er nu fijner dan dit op uw eigen tempo ontdekken samen met familie en vrienden? Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in de Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in de Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.

About