In deze horeca kleding ziet uw personeel er stijlvol uit

Tegenwoordig hoeft horeca kleding er helemaal niet meer standaard uit te zien. Als eigenaar van een restaurant of bar wilt u toch ook dat uw personeel er stijlvol uitziet en een hippe uitstraling maakt? Vandaag de dag mag de kleding namelijk zeker wel gezien worden. Kies daarom uit de gevarieerde collectie van Segers. Bij dit Scandinavische merk wordt mode met functie op een slimme manier gecombineerd. De klassieke, tijdloze varianten raken nooit uit de mode en gaan jarenlang mee door de lange levensduur. Vanuit het hoofdkantoor in Borås worden de collecties ontworpen en in eigen fabrieken geproduceerd. Van de eerste steek tot aan het eindproduct, gedurende het gehele proces is er volledige controle. En deze controle merkt u, als u de horeca kleding van geweldige kwaliteit, zoals een horeca schort, draagt.

Doe inspiratie in het online magazine voor uw horeca kleding op

Met diverse collecties aan kleding voor kelners, serveersters en bartenders vindt u bij een online specialist ongetwijfeld de juiste horeca kleding. Weet u nog niet precies wat voor kleding u wilt aanschaffen voor uw personeel? De kleding verandert mensen niet ineens in toptalenten. Maar toptalenten zoals topchefs werken wel in de collecties van Segers. Van de bediening tot aan kelners en van bartenders tot aan chef-koks. De horeca kleding is volledig in overeenstemming met elkaar. En naast dat de horeca kleding, zoals een horeca schort, er onwijs stijlvol uitziet, is de hoge kwaliteit, het design, functionaliteit en comfort minstens zo belangrijk. Bekijk een kleine selectie van de collectie in het online magazine, het volledige aanbod online of bezoek de showroom in Breda voor persoonlijk advies.

Kies uit een gevarieerd aanbod aan horeca kleding

Heeft u al eens gehoord van de bedrijfskleding specialist Segers? Nog niet? Dan raden we aan dat u snel het gevarieerde aanbod van dit bedrijf gaat bekijken. U vindt er alles wat u nodig hebt. Van koksjassen tot aan broeken en van overhemden tot aan bedieningsvesten. Bij Segers kiest u uit een ruime collectie in verschillende pasvormen, kleuren en bijpassende accessoires, zoals koksknopen, riemen en elastische bretels. En heeft u de keuze uit de collectie aan horeca kleding gemaakt, zoals een horeca schort? In dat geval kunt u het schort volledig laten personaliseren in de borduurfabriek. Een logo, een bedrijfsnaam of initialen van de chef. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk alvast het aanbod aan horecakleding online, allen gemaakt van hoogwaardige Zweedse kwaliteit. Voor welke pasvorm gaat u?

About