Houtkachel KFD, Een fraai design voor uw interieur

Houtkachel KFD Fraai design en een juweel in uw woonkamer

De Houtkachel KFD STO M14 3 die is vervaardigd in Europa heeft een zeer fraai design. En is absoluut een juweel in uw woonkamer.

DE KFD Houtkachel heeft een hoogrendement van minimaal 80% en voldoet aan alle huidige normen waaronder het ECODesign2022. Tevens is de kachel voorzien van Energielabel A waardoor hij zeer energiezuinig is.

De KFD STO M14 3 is voorzien van Energielabel A waardoor het een zeer energiezuinige kachel is.

De kachel is tevens geschikt bij uw vakantiewoning of als tuinkachel, serrekachel of als veranda kachel. Bij buitengebruik is het mogelijk om ‘s avonds langer buiten te zitten.

Hogere Productiviteit

De uitlaatdeflector zorgt voor een langere circulatie van verbrandingsgassen in de oven. Als gevolg hiervan neemt het verwarmingsrendement toe en wordt de verbranding ecologischer. Bovendien heeft de kachel een dubbel verbrandingssysteem

Veiligheid en prachtige vuurweergave

De ramen zijn gemaakt van transparant keramiek dat bestand is tegen temperaturen tot 800 ° C en thermische schokken. Dankzij het Airwash systeem en het pyrolyse-fenomeen blijven ze langer schoon.

Gemakkelijk in Onderhoud

De Kachel is voorzien van afneembare delen zodat deze eenvoudig los zijn te reinigen, en zorgt voor minder onderhoud zonder dat de kachel verplaatst hoeft te worden.

Waarom een Houtkachel van KFD?

  • Hoogrendement van minimaal 80%
  • Voldoet aan alle huidige normen
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Ideaal in de serre of veranda
  • Geschikt bij de vakantiewoning
  • ECOdesign2022
  • Energielabel A

Wilt u vandaag nog een Houtkachel van KFD bestellen, in de webshop zijn ze 24 / 7 te bezichtigen ente bestellen www.warmteshop.eu

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/houtkachel/

About