Gezond onkruidvrij en goed vertakt plantgoed bij boomkwekerij in Zundert

Gezonde sierheesters en bos- en haagplantsoen koopt u bij de boomkwekerij in Zundert. Deze boomkweker maakt zo min mogelijk gebruik van chemische middelen. U zult zich afvragen hoe het onkruid dan wordt bestreden. Nou, dit wordt handmatig of mechanisch gedaan. Daarnaast maakt men gebruik van compostthee en andere meststoffen. Hierdoor zit de bodem boordevol leven en blijft het gewas gezond. Hierdoor ontstaat er gezond, onkruidvrij en goed vertakt plantgoed bij de boomkwekerij in Zundert. Daarbij worden de planten onder gunstige omstandigheden gerooid om de conditie optimaal te houden. Weet u al welke gewortelde stek, plantgoed of bos- en haagplantsoen u wilt?

Boomkwekerij in Zundert is gespecialiseerd in het opkweken van (sier)heesters

Heesters zijn tuinplanten die u in elke tuin tegenkomt. Er zijn zowel bladverliezende als wintergroene sierheesters. De (sier)heesters vormen de perfecte basis voor een mooie volle containerplant. Dit plantgoed begint bij een gespecialiseerde boomkwekerij in Zundert, Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers, als een gewortelde stek. Daarna wordt het doorgekweekt in de volle grond. Hierbij wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van chemische onkruidbestrijding en wordt veelal gekozen voor handmatige of mechanische bestrijding. In de lichte zandgrond kunnen de wortels van de sierheesters zich optimaal ontwikkelen waarna ze gerooid en afgedekt naar de loods worden gebracht om gesorteerd en verwerkt de worden. Op die manier blijft de conditie van het gewas optimaal. Zo is het voor u mogelijk om onkruidvrije en gezonde sierheesters te kopen bij de boomkwekerij in Zundert.

Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal bij boomkwekerij in Zundert

Bent u op zoek naar sierheesters voor in uw tuin? Of wilt u bos- en haagplantsoen kopen? Dan kiest u natuurlijk voor een boomkwekerij die voor kwaliteit staat. U wilt immers niet dat bomen en/of planten na een korte tijd afsterven of niet groeien. Daarom bent u bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers, gevestigd in Zundert, aan het juiste adres. Bij deze kwekerij staan kwaliteit en flexibiliteit centraal. De planten en bomen worden namelijk het hele jaar door met de grootste zorg opgekweekt. De gewortelde stekken worden uitgeplant met een speciaal ontwikkelde machine waardoor u verzekerd bent van de beste start van uw aangekochte heesters of plantsoen. Breng gerust eens een bezoek aan de boomkwekerij in het Brabantse Zundert.

About