Gezelligheid in de tuin met de vuurplaats Buffalo Zwart

De vuurplaats Buffalo, ultieme gezelligheid op het terras

De Vuurplaats Buffalo Zwart Staal zal voor de ultieme gezelligheid en warmte zorgen op uw terras. Heerlijke warmte en een fraaie aanvulling in de tuin. Gezellig met de familie rondom het vuur.

Deze Vuurplaats is tevens geschikt in de serre of overkapping en is sfeerverhogend, simpel aansteken met houtblokken. Of meenemen naar uw vakantiewoning voor warme, hete avonden.

Met houtblokken aansteken

De buffalo wordt aangestoken door middel van houtblokken en is veilig in gebruik.

Aan de onderkant van de kachel is een handig opbergvak voor het bewaren van houtblokken. Er zit een rooster voor de veiligheid zodat er geen last is van rondspetterende asdeeltjes en hout, op deze manier is het veilig en ultiem genieten van het vlammenspel.

Terras decoratie is trending

Omdat we nu meer thuis blijven en het waarschijnlijk weer een staycation wordt willen we meer decoratie in de tuin, meer gezelligheid voor het buitenleven en wat is er nou mooier dan iets met vuur? De kachel is afgewerkt met een zwarte poedercoating.

Buffalo Vuurplaats op een rij

  • Leuke decoratie in de tuin
  • Geschikt voor overkapping of veranda
  • Veilig door het rooster
  • Handig opbergvak onderin
  • Afgewerkt met zwarte poedercoating
  • Ultieme gezelligheid met de familie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Vuurplaats Buffalo? Onze webshop is 24 / 7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product-categorie/huis-tuin/haarden/