Geniet van de vrijheid van het kamperen op een natuurcamping op de Veluwe

Kamperen midden in de natuur, zonder alle ongemakken die daar vaak bij komen kijken. Dat kan niet, zeg je? In een luxe chalet op Camping Het Vossenhol kan het wel! Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Een bijzondere camping, dat is Camping Het Vossenhol in Ermelo. Hier hebben ze bijvoorbeeld een aantal voorzieningen die je nergens anders vindt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. 

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Midden in de Veluwse bossen vind je een bijzondere plek. Hier slaap je in een authentieke Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit uw Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

About