Geniet van alles wat dit restaurant in Gennep te bieden heeft

Nog geen plannen voor dit weekend? Op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt genieten voor een betaalbare prijs? Bij ’t Raadhuis nabij Gennep kunt u komen smullen van de lokale en smaakvolle bourgondische gerechten. Ook kunt u komen genieten van de lekkerste snacks bij Grand Café ’t Raadhuis, waar u onder het genot van een snack en een drankje heerlijk tot rust kunt komen in deze aangename ontmoetingsplaats. Schijnt het zonnetje? Dan kunt u gebruik maken van het grote terras en heerlijk in de zon genieten van de lokale gerechten en de gezellige sfeer die het centrum van Wanroij te bieden heeft.

Smaakvol en lokaal eten vind je bij dit restaurant in de regio Gennep

Wilt u heerlijk komen genieten van de steak special of een prachtig gegaarde vis? Alle producten die worden geserveerd bij ’t Raadhuis zijn lokale en eerlijke producten die met zorg worden bereidt. In de fijne atmosfeer van het oude gemeentehuis in het centrum van Wanroij kunt u op een informele manier genieten van prachtig eten. Ook voor het huren van zalen voor feesten en partijen kunt u terecht bij Grand Café ’t Raadhuis. Kom binnenkort een keertje een kijkje nemen en laat u overtuigen door de gezellige sfeer en de smakelijke kaart. Grand Café ’t Raadhuis heet u van harte welkom. Komt u dit weekend langs?

Hét restaurant in omgeving Gennep om heerlijk en goedkoop te komen eten

Bij Grand Café ’t Raadhuis kunt u terecht voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een snelle snack in de luxe friettent. Wilt u een dagje organiseren met een activiteit en afsluitend een borrel bij Grand Café ’t Raadhuis? Ze bieden tal van activiteiten aan waardoor u gegarandeerd een geslaagde middag zult beleven, met afsluitend heerlijke snacks en drankjes in het prachtige restaurant. Wanneer komt u genieten van de uitgebreide kaart?  

About