Geniet van alle faciliteiten tijdens het spelen en relaxen bij de speeltuin in Brabant

Ga een dagje spelen bij de speeltuin in Brabant en ontdek naast alle speeltoestellen en attracties ook alle voorzieningen en faciliteiten die jouw dag een stukje veiliger en onbezorgder maken. Zo is er een bewaakte parkeerplaats aanwezig voor auto’s, fietsen en bussen. Een babyroom is aanwezig om de allerkleinsten te verzorgen tijdens het leuke dagje uit. Is er nog werk te doen? Op het boventerras in de binnenspeeltuin Zeeroversland zijn acht werkplekken waar rustig gewerkt kan worden. In de zomer is een reddingsbrigade aanwezig die oog houdt op alle spelende mensen bij het strand. Zo beleef jij veilig veel plezier tijdens het dagje uit!

Beleef een leuke dag in de speeltuin in Brabant met een hele groep

Organiseer jij het komende bedrijfsfeest, groepsuitje, schoolreisje of andere project? Dan is het goed om te weten dat je hiervoor perfect terecht kunt bij Billybird Park Hemelrijk. Deze speeltuin in Brabant biedt alle faciliteiten en attracties om er een onvergetelijke dag van te maken. Enorm leuk voor kinderen, maar ook voor collega’s! Voeg een smakelijke barbecue toe om de dag af te maken. Organiseer je een familiedag? Dan heb je de keuze uit drie verschillende arrangementen, waarbij de toegang tot het park altijd zit inbegrepen. Bekijk snel alle mogelijkheden en organiseer het komende feest!

Kies uit diverse spannende en leuke attracties in de speeltuin in Brabant

Je hebt de ruime keuze uit veel leuke en uitdagende attracties als je kiest voor speeltuin Billybird Park Hemelrijk in Volkel, gelegen in Brabant. Bij goed weer leef je je uit in de buitenspeeltuin, waar je een kinderkermis, een klimberg, een achtbaan en nog veel meer vindt. Daarnaast beschikt de binnenspeeltuin over de ballenfabriek, Zeeroversland, een theater en veel andere attracties. Hier verveel je je geen moment! Probeer ook eens de waterfietsen, speel een potje voetbal op het veld of relax aan de beachbar of het strandbad. Na een leuke, maar vermoeiende dag spelen eet je een lekker frietje of ga je barbecueën in het park.

About