0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Fraaie interieurdecoratie met de Jungle Wandmat Blanco

De Jungle Wandmat Blanco, is een prachtige volle kunststof mat voor in het interieur en buitengebruik.

Een prachtig product en perfect voor etaleurs, showroom decoreurs, woninginrichters en decorbouwers of gewoon leuk thuis aan de wand.

Hiermee wordt in enkele minuten een totaal andere omgeving gemaakt en bovendien is het een echte eyecatcher en zullen er zeker positieve reacties door ontstaan.

Eyecatcher in de Showroom

Een zeer fraai product om mee te werken en draagt zeker bij aan een positieve vibe, met groen aan de wand ontstaat er een frisse en groene style in de etalage en het zal zeker opvallen.

Tropisch, naar elk gewenst formaat

Met een afmeting van 1×1 meter vervaardigd uit 16 tegels van 25 cm x 25 cm, en gevuld met tropische planten, bevestigd op een kunststof frame. Naar elk gewenst formaat te maken. Zeer mooie ontwerpen te creeeren naar een warme tropische sfeer.

Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben deze wandmat ontdekt en inmiddels hangen er een aantal Jungle matten te pronken in showrooms en etalages. Het is echt trending geworden en zal zeker nog even doorzetten komend jaar.

Meer tropische groentinten

Meer groentinten in een tropische stijl is helemaal hip en binnenshuis is het rustgevend, het ontspant en het verbeterd de acoustiek, dus het zorgt voor minder galm.

Het is een mooi alternatief voor behang of een schilderij en is steeds meer te zien in andere ruimtes zoals badkamers, werkkamer, hobbykamer, keuken of in de serre.

Kies hierom voor de Kunststof Wandmat blanco

  • Eyecatcher
  • Ideaal voor Interieurstylisten, Etaleurs, Woninginrichters
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Elk gewenst formaat te maken
  • Fraaie showroom en etalage decoratie
  • Voordelige en duurzame oplossing
  • Prachtig alternatief voor een schilderij of behang 
  • Onderhoudsarm en hele jaar groen

Wilt u nu ook een Eyecatcher in uw bedrijf en positieve reacties ontvangen?Bezoek onze webshhop, 24/7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via www.kunsthaag.eu.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-white-jungle-1×1-mtr/