Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

Met een exclusieve hardhouten vloer maakt u het interieur van uw woning helemaal af. En kiest u voor een hardhouten vloer van Origineel Chapel Parket, dan kunt u erop rekenen dat de vloer gewoon in Nederland is geproduceerd, van begin tot eind. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.

Een hardhouten vloer voor elke stijl

Hout is het meest veelzijdige materiaal dat er is. Heeft u een bepaalde stijl die u graag wilt aanhouden met uw interieur? Een hardhouten vloer past er ongetwijfeld perfect bij. U kunt dan ook zoveel verschillende kanten op met hout. Kiest u voor een grote nerf? Een vergrijsde kleur? Een donkere of een lichte tint? Laat u de planken in een bepaald patroon leggen? Met hout is het allemaal mogelijk. Bij een specialist als Origineel Chapel Parket bieden ze alle verschillende soorten aan. Zo vindt u 100% zeker een houten vloer die bij uw smaak en inrichting past. En weet u nog niet precies wat u mooi vindt? Dan kunt u bij de specialist ook altijd inspiratie opdoen.

Uw hardhouten vloer is van nature uniek

Weet u wat het is dat een hardhouten vloer zo speciaal maakt? Als u kiest voor een hardhouten vloer, weet u zeker dat niemand anders precies dezelfde vloer in huis heeft liggen. Een vloer van hout, is namelijk van nature uniek. Dat komt door de verschillende nerven in het hout. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.

About