0rk.nl
Image default
Gezondheid

Eindelijk geen Herniaklachten meer na 3 jaar!

Elke ochtend stond ik op met hevige pijnen in mn onderrug en benen… Elke stap die ik zette voelde ik en ik wist maar niet wat het was. Mijn schoonmoeder maakte me wijs dat het stress was (wat eigenlijk destijds wel logisch klonk) maar de pijn bleef en werden alleen maar erger. Uiteindelijk ben ik na googlen en verschillende forums gekomen op de website van herniakliniek.nl. Na met veel lotgenoten gesproken te hebben en hun (positieve) verhalen te hebben gehoord, heb ik de stap genomen en een afspraak gemaakt en ze de benodigde info opgestuurd. Ik werd er vriendelijk te woord gestaan en had het gevoel EINDELIJK begrepen te worden! Het was echt zo’n opluchting. Ik had het veel eerder moeten doen… Maar ben nu natuurlijk erg blij dat ik het alsnog gedaan heb. Beter laat dan nooit toch? Ik kon er snel terecht want de wachtlijst is erg kort. Ik was eerst bang dat ik (gezien mijn gewicht van 113 kilo) niet in aanmerking zou komen voor een hernia operatie, maar dat bleek geen enkel probleem.

Onder lokale verdoving hebben ze een kleine snee in mn zij gemaakt van nog geen cm (ze noemen het geloof ik de PTED methode, google maar eens). Ik mocht zelfs dezelfde dag nog naar huis. Het was echt ongelooflijk! Als je daar op zoekt in Google, vind je er wel meer informatie over. Ik voel nu geen pijn meer en kan gewoon weer alles doen. Zelf lange afstanden lopen zonder pijn, en ben nu gewoon weer 8 kilo kwijt. Ik voel me een stuk fijnen en gelukkiger. Ben benieuwd of anderen dat ook zo ervaren hebben bij hun.

Groetjes Marijke uit Nijverdal

http://www.herniakliniek.nl