Een vliesgevel bepaalt een groot stuk de stijl van je woning

Een nieuwe gevel is natuurlijk geen kleine beslissing. Niet alleen kost het aardig wat geld, voor een groot stuk bepaalt het ook de stijl van je woning. Logisch dus dat je even moet nadenken of een vliesgevel wat voor jouw woning is of niet. Weet echter dat meer en meer particulieren kiezen voor een glasgevel, terwijl tot voor kort quasi enkel bedrijven voor glasgevels kozen.

Meer en meer particulieren kiezen voor een vliesgevel

Waarom meer en meer particulieren zwichten voor de charmes van een vliesgevel? Wel, we vermoeden dat daar een aantal redenen voor zijn. Eerst en vooral mag een vliesgevel dan wel wat centen kosten, al bij al is het betaalbaar. Goed offertes vergelijken is natuurlijk de boodschap, maar bijvoorbeeld Peeters nv plaatst prachtige vliesgevels tegen een scherpe prijs. Maar niet alleen de prijs van een gordijngevel speelt een rol, een vliesgevel zorgt ook voor enorm veel licht in huis. Doordat een vliesgevel volledig opgetrokken is uit glas en aluminium, valt er ontzettend veel daglicht binnen. Reken maar dat dit positief werkt op je humeur en dat je er een zonnig interieur door krijgt.

Stijlvolle gordijngevels en onbegrensde mogelijkheden

Een andere reden is ongetwijfeld het feit dat je met een vliesgevel stilistisch heel wat kanten uit kunt. Voor een architect is het een plezier om met een vliesgevel aan de slag te gaan. Niet alleen kan hij/zij spelen met de profielen, maar er zijn ook ontelbare kleuren. Bovendien hoeft de kleur buiten en binnen helemaal niet dezelfde te zijn. Zo kun je de kleur binnen afstemmen op je interieur.

Ecologisch verantwoorde vliesgevels

Verder is een vliesgevel ook ecologisch verantwoord. Je kunt er duurzaam mee bouwen en het isoleert uitstekend. In deze tijd is dat natuurlijk niet meer weg te denken en het is een extra reden waarom meer en meer mensen kiezen voor een vliesgevel. Let wel: het neemt best wat tijd in beslag om een vliesgevel te plaatsen, het is immers een precisie werkje. Opteer daarom ook steeds voor een professionele partij om je vliesgevel te plaatsen. Bij Peeters nv zit je alvast goed. Zij hebben immers al tientallen projecten gerealiseerd en hebben specialisten in huis die thuis zijn in het plaatsen van glasgevels.

Offerte voor een vliesgevel

Ben je overtuigd van de voordelen en charmes van een vliesgevel? Dan komt het er op aan van je goed te informeren en rond tafel te zitten met een architect en een professional in het plaatsen van glasgevels. Bij Peeters nv geven ze je met plezier advies, denken ze technisch mee en realiseren vervolgens je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je vliesgevel. Zo ken je meteen het budget en kun je beginnen dromen.

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel

About