Een spiltrap op een centrale plaats in uw huis, wat een ruimte!

Weet u wat een spiltrap is? Het wordt ook wel een zwevende trap genoemd. Deze trappen zijn niet zo massief als de meeste reguliere trappen die u in huizen tegenkomt. Bij Hoscon Trappen vindt u een spiltrap voor elke bestemming. Alle trappen worden op maat gemaakt, van de beste materialen. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardig hout, sterk rvs of stijlvol glas. Ook een combinatie van deze kwalitatieve materialen zijn mogelijk om een spiltrap te creëren die voldoet aan al uw wensen. De specialist heeft kennis van alles wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving om uw trap niet alleen stijlvol, maar ook veilig te maken. Zo kunt u optimaal en zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe spiltrap.

Voorzie uw werkplaats met een spiltrap en werk efficiënter

Een werkplaats inrichten met een spiltrap betekent dat u een hoop vloeroppervlak overhoudt. Dat maakt deze trappen ideaal voor werkplaatsen, bedrijfsvloeren en fabriekshallen. Kies dan voor een spiltrap van Hoscon Trappen. Een spiltrap is een spiraalvormige trap die weinig ruimte in beslag neemt. Deze trap wordt op maat gemaakt en is te realiseren in het door u gewenste materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van rvs. Dit kan tegen een stootje en is erg slijtvast. Dat is wel zo fijn wanneer de trap intensief wordt gebruikt. Bent u op zoek naar een spiltrap voor uw silo of tank? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Kiest u een stijlvolle of klassieke spiltrap voor uw nieuwe huis?

Een nieuw huis dat u zelf in kan richten is net een wit canvas, u kunt uw fantasie helemaal de vrije loop laten. Tot aan de trap aan toe! Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke trap u kiest. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van Hoscon Trappen. Een spiltrap, oftewel spiraalvormige trap, is compact en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u voor een stalen spiltrap met een klassieke uitstraling of een moderne spiltrap waarbij de treden zijn afgewerkt met glasplaten. De specialist in spiltrappen voorziet u graag van advies over de meest geschikte spiltrap voor uw huis.

 

About