0rk.nl
Image default
Woningen

Een Slotenmaker Zijn is Meer Dan Enkel Sloten Ontgrendelen

Een slotenmaker is een persoon die uitblinkt in het openen van sloten zonder gebruik te maken van een sleutel. De industrie wordt vooral gedomineerd door mannen omwille van het chaotische werkschema die slotenmakers kunnen hebben. Een slotenmaker kan financieel lonend zijn. Maar dat is vooral afhankelijk van een talent waarvan de meest niet aan zouden denken.

Het vak slotenmaker heeft naast een prima vaardigheid in het ontgrendelen van sloten, ook een goede kennis van marketing nodig. De slotenmaker werkt meestal alleen of in een groep van 2 à 3 mensen. De meeste doen hun marketing zelf.

De meest gebruikelijke manieren om reclame te maken bij slotenmakers zijn via:

  1. Winkelruimte/Werkplaats – Ook al zijn de meeste slotenmakers op de baan te vinden. Een slotenmaker met winkelruimte wint aan geloofwaardigheid in vergelijking met slotenmakers die enkel werken vanuit hun eigen auto.
  1. Krant – Krant ruimte voor advertenties wordt het meeste gebruikt door slotenmakers. Maar onlangs is er een daling geweest van het plaatsen van krant advertenties door de hoge kosten.
  1. Online – De hoge kosten van krant advertenties en de lage kosten van online advertenties zorgt ervoor dat de meeste slotenmakers hun services online promoten. 
  1. Stickers – Ik ben zeker dat je ze gezien hebt. Stickers die geplakt zijn op muren en lantaarnpalen.

Hierboven vermeldt, zijn een aantal manieren beschreven hoe een slotenmaker zijn diensten kan promoten. Hier merk je dat een slotenmaker meer moet kunnen dan enkel sloten ontgrendelen.

Bekijk deze website voor een regionale slotenmaker in Den Haag

http://www.locksecure.nl/

Related posts

De beste loodgieter van Nieuw Vennep

Vier redenen waarom je in Deventer wil wonen

Bij Zonnenberg makelaardij vind je de beste makelaar in Veenendaal