0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Een mooi en respectvolle uitvaart in Arnhem

De respectvolle Begrafenisondernemer Arnhem verzorgt en regelt al jaren begrafenissen en crematies. Wij kunnen erg veel regelen en willen u graag ontlasten, doordat de organisatie door ons te laten doen. In een gesprek nemen we alle wensen op en kijken we naar het budget, aan de hand daarvan regelen we een uitvaart. Je kunt ons alles vragen en niks is te gek we zijn veel gewend in dit vak, en hebben veel ervaring en respect voor ons werk. En helpen u graag bij het regelen van een laatste afscheid, want wij vinden dat iedereen dat verdiend.     

Wat kan ik voor u betekenen? 

Wij kunnen eigenlijk alles regelen om te beginnen is het bij ons mogelijk dat degene thuis wordt opgebaard.Maar uiteraard kan dat ook bij ons die keuze is aan de familie, daarnaast de dienst die kan in een zaal maar ook in de kerk plaatsvinden of allebei. Ook een spreker die het een en ander voorleest tijdens de viering. Daarnaast kunnen wij ook een kist regelen en kan die ook zelf worden samengesteld. Muziek wordt ook door ons geregeld en u kunt dan gewoon een lijstje geven met de gewenste muziek. En natuurlijk de rouwadvertentie en een locatie voor de condoleance, zodat de nabestaanden rustig afscheid kunnen nemen. 

Dingen waar u rekening mee moet houden

Zorg altijd dat u goed kijkt wat de persoon had gewild, en hoe diegene verzekerd is. Om zo niet voor onverwachte kosten komen te staan. En zorg altijd goed kijkt naar het testament zodat u al weet wat die persoon gewild had. U wilt natuurlijk niet dat u van alles moet regelen tijdens het rouwproces. Ook na de begrafenis is het belangrijk dat u goede afspraken maakt over het onderhoud van het graf bijvoorbeeld. Als u daar niet veel tijd voor heeft willen wij dat ook voor u doen.