0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Een mobiele app laten maken

De bank genaamd ING beschikt over een overzichtelijke en duidelijk app waarbij het mogelijk is om via de mobiele telefoon gebruik te maken van internet bankieren. Er zijn daarentegen ook veel Apps te vinden waarbij het mogelijk is om een spelletje te spelen. Wat wordt de functie van jouw applicatie?

De functie van een app

Voor je een app kunt maken, of kunt laten maken, is het van belang om te weten wat de functie van de app wordt. Wordt deze gebruikt om informatie te geven, of kunnen mensen ook daadwerkelijk iets uitvoeren met deze app? Word het misschien een app voor kappers of een Horeca app? Op basis van deze gegevens is het mogelijk om een overzichtelijk plan op te stellen. Wanneer je op zoek gaat naar een app maker, zal dit plan besproken worden. Er kan dan worden bekeken wat er mogelijk is, en hoeveel tijd en geld er in geïnvesteerd zal moeten worden.

Inspiratie

 

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw applicatie? Neem dan eens een kijkje op het internet. Het is natuurlijk ook mogelijk om diverse Apps te downloaden op de tablet of de mobiele telefoon.

Een plan van aanpak

Met een plan van aanpak is het mogelijk om contact op te nemen met diverse aanbieders. Een mobiele app laten maken kan in veel gevallen hoog in de kosten oplopen. Het is dan ook van belang dat het door iemand wordt uitgevoerd die hier verstandig van heeft, en tevens ervaring heeft. Dit zijn toch wel twee erg belangrijke factoren rondom het ontwikkelen van een applicatie.  

http://imediastars.nl/app-maken-voor-smartphone-of-tablet