0rk.nl
Image default
Gezondheid

Een kleine liquid facelift behandeling, voor weinig!

Je kunt er niet omheen draaien, we worden allemaal een jaartje ouder. Het ouder worden heeft echter ook nadelige gevolgen, zo wordt er volume in het gezicht verloren en wordt de huid minder elastisch met als gevolg dat er rimpels kunnen ontstaan. Om dit proces tegen te gaan zijn er diverse behandelingen die de klinieken van Injectables jou kunnen aanbieden.

Liquid facelift, wat ook wel bekend staat als mini facelift is een behandeling waarbij met hulp van injecties en fillers te werk wordt gedaan. De arts brengt dit op de juiste plekken in om het volume weer op te schroeven en de frisheid van de huid weer in orde te krijgen.

Liquid facelift prijzen beginnen vanaf ongeveer €600,- en kunnen oplopen afhankelijk van de grootte van de facelift. Liquid facelift is echt vakmanschap, het is belangrijk dat de arts die de behandeling uitvoert expertise heeft op het gebied van injectables en verder een passie en een natuurlijk gevoel heeft voor schoonheid. Het proces van een kleine facelift begint vaak door eerst een intakegesprek met de cliënt te voeren. Binnen dit gesprek kan de klant aangeven wat zijn of haar wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek maakt de arts een analyse van waar in het gezicht het volume iets opgekrikt moet worden. Aan de hand daarvan wordt er een precies plan geschreven hoe de behandeling er uit komt te zien.

Botox Amsterdam is een van de klinieken waar je terecht kunt als je van plan bent om een kleine of grote ingreep te laten doen aan het gezicht. Drs. Aletta de Wit is een van de artsen die een kleine facelift behandeling bij jou kunt uitvoeren. Dokter Aletta de Wit is sinds 2014 werkzaam bij de Injectable klinieken in Amsterdam en in Rotterdam. In deze klinieken voert zij meerdere cosmetische behandelingen uit waaronder dus de rimpelbehandeling en de kleine facelift behandeling.

http://injectableklinieken.nl/nl/