Deze camping aan het viswater is geschikt voor volwassenen en kinderen

Komt u binnenkort ook naar een camping aan het viswater? De kinderen beleven hier een onvergetelijke vakantie met een duik in het natuurzwembad. En u geniet van een ontspannen dagje vissen bij Recreatieoord In den Boomgaard of kom relaxen aan het water. Of ga met uw kinderen naar het Aqua Park in de buurt. Altijd al willen leren duiken? Dit is uw kans! Leer professioneel duiken en ontdek de onderwaterwereld. Na het duiken even bijkomen van de spanning? Neem plaats in een van de horecagelegenheden en geniet van een heerlijk kopje koffie of een smoothie. Al aan het wegdromen? Recreatieoord In den Boomgaard heet u van harte welkom bij de camping aan het viswater.

Boek een jaarplaats of seizoenplaats op de camping aan het viswater

Wilt u in alle seizoenen een bezoek brengen aan de camping aan het viswater? Kom dan langs bij Recreatieoord In den Boomgaard en boek een jaar plaats. Geniet van de natuur in de Betuwe. Enkel tijdens één seizoen op de camping ontspannen? Boek dan een seizoenplaats inclusief elektra. Uiteraard kunt u ook voor een specifieke periode in bijvoorbeeld de zomer- of herfstvakantie een kampeerplek op de camping aan het viswater reserveren. Voor de echte festivalliefhebbers biedt deze camping ook een uitkomst. Tijdens Appelpop verblijft u op het recreatieoord en feest u twee dagen gratis op het festival dat elk jaar weer een groot succes is.

Huur een chalet op de camping aan het viswater

U wilt in een chalet in de Betuwe verblijven. Het liefst compleet ingericht en in een groene omgeving. Daarvoor gaat u naar de camping aan het viswater. Elke chalet is voorzien van sanitair, een ingerichte keuken en één of meerdere slaapkamers. U heeft keuze uit drie verschillende chalets die per week te huur zijn. Ook zo’n zin in een onbezorgde vakantie in Nederland? Boek vandaag nog een chalet op Recreatieoord In den Boomgaard. Houdt u meer van kamperen? Dat kan natuurlijk ook. Zet uw tentje neer op een van de ruime plekken of huur een stacaravan. Ideaal voor gezinnen en ouderen.

About