0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

De meest duurzame gietvloer in je slaapkamer

Wil je kamers in je huis opknappen met een onderhoudsvriendelijke, duurzame vloerafwerking? B-art biedt een scala aan mogelijkheden voor de woon- en slaapkamers. Ze bieden ook badkamer-, keuken- en woonkamervloerafwerkingen samen in een couvert. Bij B-art bent u aan het juiste adres voor bijzondere design gietvloeren die in één keer over alle vloeren in uw woning worden aangebracht. Hun gietvloeren zijn functioneel beloopbaar binnen 48 uur en soms binnen 24 uur.” Met een verscheidenheid aan gerecyclede en speciaal samengestelde opties zoals verf, steen, glas, afgewerkt beton en meer om uit te kiezen, kunt u samenwerken met een ervaren bouwer om uw gewenste stijl te bereiken. Al deze materialen zijn gemaakt van topkwaliteit! Alifatische polyurethaan slaapkamervloeren worden geleverd op basis van vele kleuren.

De ideale slaapkamervloer

Als je denkt aan materialen voor je gietvloer, denk dan aan de m2 prijs, de basistint en andere overwegingen. De lakcoating is ook iets om over na te denken. Een volledig waterdichte coating in je slaapkamer is geweldig – het zorgt ervoor dat je niet wakker wordt met spatten of vervelende verrassingen. De aangrenzende badkamer zou ook een soortgelijke kleur hebben, dus dat zou je niet als een minpunt zien.

Het kan aantrekkelijk zijn om uw slaapkamer te coaten met een ondoorzichtig of semi-transparant materiaal om het risico op uitglijden te verminderen. Bovendien kunnen sommige coatings beschermen tegen ruwheid door er speciale antislipdeeltjes op aan te brengen. Het hebben van een perfect gepolijste hardhouten vloer in je slaapkamer is niet alleen esthetisch mooi, maar het voelt ook geweldig aan op je blote voeten en voorkomt de vorming van bacteriën. Doordat de uiteindelijke afwerklaag extreem dun is, straalt de vloer gemakkelijk warmte uit en is er dus niet veel extra materiaal en arbeid eromheen nodig, waardoor het vloerpakket veel dunner wordt.

Cementgebonden gietvloer in je slaapkamer

Bezoek ons op B-Art Concrete om een grote selectie van residentiële betonnen vloeren in verschillende kleuren te zien. Het is graniet, leisteen en marmer die als enige decoratieve materialen op hun eigen vloeren worden gebruikt. Woonbeton is natuurlijk en voelt warm aan. Het kan in verschillende kleuren worden aangebracht en heeft een waterafstotende afdichting. Residentiële betonnen vloeren zijn dikker dan wat wordt gebruikt in commerciële omgevingen. Ingietvloeren met polyurethaan staan bekend om hun kwaliteiten, van het gebruikte materiaal tot de mengverhouding. De vloer kan ook worden gemaakt om eruit te zien als een typische “afwerking” door deze in een bepaalde kleur te schilderen. Woonbeton in je slaapkamer is niet helemaal hetzelfde als kunststof vloeren. Het voelt natuurlijker aan en heeft niet die gefabriceerde glans.