0rk.nl
Image default
Gezondheid

De elektrische sigaret: een simulator of toch niet?

Iedereen kent de grote waarschuwingen op de pakjes sigaretten wel. Het gaat om grote en dik gedrukte teksten die aan geven wat de risico’s zijn van het roken. Ondanks deze opvallende teksten op de verpakking, weerhoudt het mensen nog steeds niet van het kopen van sigaretten. Wat zou dan een goed hulpmiddel kunnen zijn?

De elektrische sigaret

De elektrische sigaret zou het ideale hulpmiddel moeten zijn voor rokers. Deze simulator van het gewone roken zou de drang naar het gewone en ongezonde roken moeten afnemen. Er zou ook wel worden gesproken van een gezonde manier van roken met behulp van de elektronische sigaret. De grote vraag is natuurlijk, is de elektrische sigaret een goede simulator, of toch niet?

De ervaringen

De ervaringen en meningen over de elektronische sigaret zijn erg verschillend. Sommige mensen zien het als het ultieme hulpmiddel voor het stoppen met roken. Andere mensen daarentegen vinden het verre weg op het normale roken lijken, en zien het daarom ook niet als een hulpmiddel. Iedereen heeft uiteraard weer andere ervaringen en meningen over deze nieuwe sigaret. Toch is gebleken dat het theoretisch gezien een goed hulpmiddel zou moeten kunnen zijn voor het roken. Maar waarom nou eigenlijk?

Diverse onderzoeken

Er zijn verschillende onderzoeken geweest. Deze onderzoeken waren gericht op mensen die verslaafd zijn aan roken. Er is goed gekeken naar hun gedrag en naar hun drang naar een sigaret. Aan de hand van de uitkomsten van deze onderzoeken is er de elektrische sigaret ontstaan. Deze zou de drang moeten afnemen of de drang vervangen voor een beter middel dan een sigaret. De elektronische sigaret zou een simulator moeten zijn, en juist daarom wel moeten werken in vergelijking tot vele andere hulpmiddel voor het stoppen met roken zoals pleisters, kauwgom en andere middelen.

http://www.esmokedeal.nl/

Related posts

CBD producten bestellen bij CBDPlein

5 tips voor een gezonder eetpatroon

Nabehandeling ooglidcorrectie