0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Bubbelbad kopen

Een bubbelbadi is onder de bevolking ook bekend onder een heel rijtje synoniemen. Denk aan een Jacuzzi, spa bubbelbad, buitenspa of de Engelse benamingen whirlpool of hottub. De synoniemen kloppen niet met het daadwerkelijke wellness product. Een Jacuzzi is namelijk heel anders dan een hottub en een bubbelbad kan zowel een matje in de badkuip zijn als een groot bad in een zwembad. Echter hebben alle producten (of benamingen) wel met elkaar gemeen dat het bij alles gaat om pure ontspanning en welzijn. Warm water in combinatie met bubbels en vaak ook nog eens massage jets. Een unieke combinatie die garant staat voor een relaxend, rustgevend en luxe gevoel!

Naast lekker relaxen is een spa bubbelbad ook zeer goed voor uw gezondheid. Een sessie in een spa bad zorgt voor ontspannen spieren, gewrichten en een verbeterde bloedsomloop. Voor mensen die te kampen hebben met rugproblemen, reuma of andere vormen van pijn in spieren en gewrichten, kan dit wellnessproduct vele voordelen bieden. Zelfs bij een uurtje bubbelen ondervindt men al een heilzame werking.

Wist u dat warm water al duizenden jaren gebruikt om spierpijn te laten verdwijnen. Zo baden de oude Romeinen al in warm water baden voor ontspanning en om pijnlijke spieren te verhelpen. Jacuzzi’s zijn een populaire keuze voor mensen om te ontspannen.

Deze apparaten warmen je spieren op en drukken op vrijwel dezelfde manier zachtjes als een professionele massage therapeut op uw pijnlijke spieren, alleen is het nu water wat door jets in het bad gespoten wordt in plaats van vingers van de masseur. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, waaronder jacuzzi’s met speciale verlichting, muziek en veel verschillende soorten jets.

Een badsessie van twintig minuten of meer is al voldoende om de optimale ontspanning en positieve stimulatie in de spieren te krijgen. Bij veel bubbelbad modellen is het zelfs mogelijk de massagejets te focussen op bijv. uw nek, schouders of onderrug. Water heeft tal van therapeutische eigenschappen en kan helpen meer flexibeliliteit en een betere bewegingsnorm te verkrijgen. De meeste Jacuzzi’s beschikken daarnaast ook over lichttherapie en hydrotherapie mogelijkheden. Dit allemaal komt zeer ten goede van uw algeheel welbehagen. Een spa kopen biedt u dus vele voordelen voor uw gezondheid, nu en op langere termijn.

https://www.sunspabenelux.nl