0rk.nl
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boek laten drukken

Veel mensen dromen ervan om hun eigen boek te laten drukken en weten vaak niet dat het mogelijk is. Ze denken vaak dat ze eerst een uitgever moeten vinden en dat de uitgever het boek moet laten drukken maar dit is helemaal niet nodig.

Een boek laten drukken is nu gewoon mogelijk en het is te doen voor een betaalbare prijs. Het laten drukken van een boek is best wel goedkoop. Een oplage van 10 boeken kost maar rond de honderd euro. Het is ook vaak slim om klein te beginnen met een oplage van 10 of 20 boeken. Je kunt de boeken aan familie en vrienden geven. Je moet ze dan om hun eerlijke mening vragen. Zo kom je verder en als het goed is kun je een grote oplage drukken.

De boeken kun je zelf verkopen. Je kunt de boeken online verkopen door een website op te zetten en gebruik te maken van sociaal media. Veel mensen hebben al een boek laten drukken en hebben het zelf verkocht. Ze zijn zo betaalde schrijvers geworden en een aantal zijn zelfs bestsellers geworden. Een carrière als schrijver kun je dus best zelf op gang zetten en je hoeft er zeker niet veel geld aan te besteden. Denk je er ook aan boek laten drukken? Bezoek dan de onderstaande websites.

blurb.com/

boekenbrochures.nl/

printquest.nl/