0rk.nl
Image default
Electronica en Computers

AMD Ryzen 3 Gaming Computer

AMD Ryzen 3 Gaming Computer

Iedereen verdient een betrouwbare computer. Wat betrouwbaarheid inhoudt, verschilt echter aanzienlijk op basis van de beoogde doeleinden van de gebruiker. Wat bijvoorbeeld werkt voor een informele internetsurfer, is niet voldoende voor een toegewijde pc-gamer, die snel gefrustreerd raakt door iets minder dan elite-prestaties. Gelukkig zijn er veel opties beschikbaar die uitzonderlijke prestaties leveren. De AMD Ryzen 3 Gaming Computer is hier het perfecte voorbeeld van.

De AMD Ryzen 3 heeft 8GB DDR4 aan RAM geheugen

Toegewijde gamers moeten een delicaat evenwicht vinden tussen investeren in duurzame apparatuur die de tand des tijds zal doorstaan en het zoeken naar snelle prestatieverbeteringen. Betrouwbare apparaten zijn essentieel, aangezien weinigen zich constante reparaties en upgrades kunnen veroorloven. Toch zullen regelmatige verbeteringen nodig blijken voor iedereen die de huidige snel voortschrijdende gaming-technologie wil bijhouden. De AMD Ryzen 3 heeft 8GB DDR4 aan RAM geheugen, een Micron (Crucial) 240 SSD, een power Babalus v400 (300 w) en een Vega 8 GPU.

Vervang je GPU en verwerkingseenheid eens in de drie of vier jaar

Upgrade-tijdlijnen zullen enigszins variëren van de ene gamer tot de andere. Als je voorop wilt blijven lopen op het gebied van gamen, wilt je je centrale verwerkingseenheid (CPU) en grafische verwerkingseenheid (GPU) ten minste eens in de drie tot vier jaar vervangen. Casual gamers kunnen echter meestal wegkomen door zo nodig af en toe specifieke elementen te upgraden.

Is deze Game PC ook geschikt voor andere applicaties?

Zoals hierboven aangegeven, kun je het beste je CPU om de drie jaar vervangen, afhankelijk van het prestatieniveau dat je wenst. Op deze Gaming PC kun je niet alleen games in de beste kwaliteit spelen, maar ook foto’s bewerken, surfen en mailen. Let er wel op dat streamen en virtual reality beter op een andere Gaming PC uit kunnen worden gevoerd. Het belangrijkste voordeel dat de AMD Ryzen 3000-serie biedt ten opzichte van Intel-processors, is de prijs. Dr 3900X komt bijvoorbeeld qua prestaties vrijwel overeen met de Intel i9-9920X, maar kost veel minder. Evenzo suggereren benchmarks van AMD dat de 3700X de i7 9700K verslaat in termen van weergaveprestaties, ondanks dat gebruikers een aanzienlijk deel van de verandering worden bespaard. Door minder geld uit te geven aan processors, kunnen gamers met weinig geld een groter deel van hun budget besteden aan andere noodzakelijke upgrades.

De Ryzen 3000 serie zorgt voor een ware revolutie in de gaming industrie

AMD heeft onlangs zijn Ryzen 3000 serie uitgebracht, die een revolutie teweegbrengt in de game ervaring en tegelijkertijd de efficiëntie maximaliseert. Deze release bouwt voort op een sterk erfgoed, waarbij de eerste en tweede generatie Ryzen processors de markt volledig hebben getransformeerd. De Ryzen 3000 serie levert nieuwe en indrukwekkende kwaliteiten, namelijk betere prestaties voor een nog steeds redelijke prijs. Hoewel de vele opties uit de 3000 serie op het eerste gezicht misschien verwarrend lijken, kunnen ze in wezen worden vergeleken op basis van het modelnummer. Hogere cijfers vertalen zich in betere specificaties (en hogere kosten).

https://www.omiximo.nl/game-pc-kopen/

Related posts

Welke draagbare bluetooth speakers zijn nu echt het beste om mee te nemen

Wie te bellen bij een storing

Welke soorten gamestoelen zijn er beschikbaar?