0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Als je auto ineens weg moet

De oplossing voor het wegbrengen van een Sloopauto is: deze te laten ophalen door een Autosloperij! Wij waren niet op de hoogte van deze dienst, maar het is bijzonder praktisch wanneer je geen mogelijkheden hebt deze zelf naar een Sloperij te brengen.

Onze Sloopauto werd opgehaald in Den Haag

Omdat wij in Den Haag wonen zocht ik naar Sloperijen in Den Haag. Ik kwam eigenlijk per toeval op de website van het bedrijf SSN terecht. Mijn voornaamste interesse hierbij was dat zij een Sloopauto ophalen vanaf je huisadres. Dit was de oplossing voor ons. Wat een fijne bijkomstigheid bleek te zijn is dat zij ook nog eens een hoge prijs geven voor je auto. De officiële afhandelingen bleken ook keurig geregeld: de chauffeur gaf ons direct een vrijwaringsbewijs voor onze auto en vertelde dat deze gelijk zou worden afgemeld door hen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden het iedereen aan.

Wilt u ook uw Sloopauto direct laten ophalen in Den Haag? Wij doen dit gratis voor u en bieden u een hoog bedrag voor uw Sloopauto. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons Telefoonnummer: 06 57 18 27 92

http://www.sloopservice-nederland.nl/vestigingen/sloopauto-den-haag.html