Al uw muziek op één plek door een CD te laten persen in kleine oplage

Bent u veel met muziek bezig en op zoek naar om uw CD’s en DVD’s te laten persen? Bi CD Perserij België kunt u terecht voor diverse oplages. Want ondanks dat muziek tegenwoordig veel online beluisterd wordt is een tastbare CD voor veel mensen nog van onschatbare waarde. Ook voor muzikanten, bands en platenmaatschappijen is het belangrijk om de muziek als fysiek product beschikbaar te hebben. Echte fans willen namelijk alsnog iets tastbaars. Ook kunt u als muzikant extra creativiteit kwijt in een fysieke CD. Denk bijvoorbeeld aan een mooi hoesje, bijzondere cover of unieke verpakking. Om iets tastbaars te maken van uw muziek, is CD Perserij België uw professionele partners. Hier kunt u terecht voor het persen van een CD in zowel kleine als grote oplage.

Hoe gaat het persen van een CD in kleine oplage precies in zijn werk?

Tijdens het proces van een CD laten persen in kleine oplage komt een hoop kijken. Er is dan ook veel wat fout kan gaan, maar bij CD Perserij België bet u verzekerd van professionele kwaliteit. Het proces start als eerste met de stamper voor de CD. Die wordt ingebouwd in de spuitgietmachine. Vervolgens wordt het transparante kunststof van de CD in de spuitgietmachine verwarmd tot ongeveer 300 graden Celsius. Wanneer het materiaal vloeibaar is, wordt het onder zeer hoge druk door een kleine opening in de matrijs gespoten. Het vloeibare kunststof vormt zich naar het data reliëf van de stamper. Vervolgens wordt de matrijs gekoeld en stolt het kunststof. Dit is de basis voor de uiteindelijke CD. Na 2,5 seconden afkoeltijd, wordt het product afgewerkt tot een afspeelbare CD.

Promoot uw muziek door een CD te laten persen in kleine oplage

Uw muziek ten gehore brengen bij het grote publiek is niet altijd even eenvoudig. Speelt u graag in een drukke winkelstraat, maar wilt u de muziek ook graag promoten? Hiervoor gaat u bijvoorbeeld langs bij lokale televisie- en radiostations. Hier laat u uw CD achter in de hoop dat u gedraaid wordt. Maar dan heeft u wel een CD nodig. Voordat u begint met het promoten van uw muziek, is het daarom aan te raden om uw CD te laten persen in kleine oplage. CD Perserij België is een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Zij zijn u van dienst met het persen van oplages van 150 tot 3000 stuks. Altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen. Wanneer gaat u uw CD laten persen om uw carrière als muzikant een boost te geven?

About